Wie zijn we?

Stylin'Art, een familiebedrijf met traditie.

 

Robert Smeets richt in 1940 de bvba Smeets + co op: het werd een florerende houthandel in massief hout en multiplex. Zoon Ernest Smeets staat aan zijn zij en voelt het marktpotentieel goed aan. In de jaren 60 wordt hij mede-eigenaar. Wanneer hij merkt dat kunststof laminaat en spaanplaat internationaal aan populariteit winnen, introduceert hij dit plaatmateriaal eveneens op de Belgische markt. Vanaf dan groeit het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de sector. Stylin’Art wordt de specialist in stockage en distributie van platen en panelen, postform, zaag- en kantlijmwerk.

Vandaag staat de volgende generatie aan het roer. Inge, Ellen en Tasja kunnen daarbij rekenen op de bijdrage van een harde kern van ervaren medewerkers, dynamische jongeren en zelfstandige krachten. En ook in het team is de volgende generatie hier en daar al in de voetsporen getreden! Een familiebedrijf in de brede betekenis van het woord…

 

 

 

Stylin'Art biedt een uitgebreide waaier van decoratieve plaatmaterialen voor keuken- en meubelmakers, interieurinrichters, ontwerpers en architecten.

Een eigen productie en ruime stockage, en een doorgedreven distributie, garanderen een vlotte service.